articles @ nrgsens.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

S-Power heatpipes

S Power

S Power maakt heat pipes die het meeste rendement uit de zon halen! Deze heat pipes zijn een Nederlandse uitvinding van Philips die door S Power op de markt gebracht worden. Deze Duitste fabrikant staat garant voor optimale kwaliteit. 

De heat pipe van S Power

De heat pipes van S Power bestaan uit een vacuum buis, waarin de energie van de zon omgezet wordt in warmte. Eigenlijk moet je zeggen: "hitte". Want de geleverde temperatuur gaat al snel over de 100 graden celcius heen! Deze warmte uit de heat pipes wordt verzameld en kan gebuikt worden om te verwarmen of te koelen.  En met name het verwarmen kent vele toepassing. Eigenlijk kan alles verwarmd, of ten minste voorverwarmd worden. Er kunnen ruimtes mee verwarmd worden. Of vloeistoffen in industriele processen, of hele zwembaden en woonwijken. 

Efficientie

De heat pipes van S Power halen het méést uit de zon. Verreweg. Per vierkante meter oppervlak verslaan ze alle concurrentie. En alsof dat niet genoeg is: warmte kun je gemakkelijk bewaren voor later. Dat kan met elektriciteit niet.

 

Koelen?!?

Ja, met de energie die de heat pipes van S Power van de zon opvangen, kan ook prima gekoeld worden. Dit is een gigantisch koelhuis met koeling van de zon.

 

Kwaliteit

Glazen buizen in de open lucht. Klinkt als een slecht idee, in verband met bijvoorbeeld hagel. Nee dus. De buizen van S Power zijn zó sterk dat er 350 kilo op kan, zonder dat er iets gebeurt. Daarnaast zijn de buizen bestand tegen zwaardere hagel dan we ooit hebben meegemaakt in Nederland. 

 

Demonstratiemodel

In Zoeterwoude staat onze demonstratie opstelling. Hieronder ziet u de live data van deze opstelling. Geïnteresseerd in heat pipes? U bent van harte welkom om onze demonstratie opstelling te komen bekijken. Maak een afspraak met Ewald van de Mortel via contact.

 zoom in op demonstratie model